COVID-19 maatregelen (UPDATE 15-12)

Onze examenlocatie in Rotterdam-Hoogvliet is door de Stichting Examenkamer Corona Proof-gecertificeerd. Dit houdt in dat er regelmatig onaangekondigd bezoek van de examenkamer plaatsvindt om zo de naleving van de regels te controleren.

Wij van EBVN garanderen alle bezoekers/kandidaten overal in onze locaties min. 1,50 meter afstand tot andere bezoekers/kandidaten en onze medewerkers. Ook worden de toiletten op onze locaties iedere 3 uur gereinigd en wordt iedere individuele examenplek/toetsplek voor én na ieder gebruik gedesinfecteerd. Hier houden wij schoonmaakregistraties van bij en deze zijn aantoonbaar indien gewenst.

Bij de entree en op diverse plekken in ons examencentrum zijn desinfectiepunten beschikbaar en wij verzoeken vriendelijk om buitenkleding zo veel mogelijk in de auto op te bergen. Dit omdat onze garderobe voorlopig gesloten is. Kandidaten die bijvoorbeeld met het Openbaar Vervoer komen, krijgen een aparte kapstok toegewezen om buitenkleding op te hangen. Daarnaast ventileren wij onze ruimtes continu. Onze luchtverversing werkt op basis van frisse (buiten)lucht en is dus niet gerecirculeerd.

UPDATE 15-12-2020:

Naar aanleiding van de laatste persconferentie van onze Minister President en de aanvullende richtlijnen van VCA Infra, de Gebruikersgroep VCA en de stichting Examenkamer hebben wij de bestaande COVID-19 maatregelen voor onze locaties aangescherpt met het volgende:

  • Kom alleen; wij verzoeken alle bezoekers/kandidaten zoveel mogelijk alleen naar onze toetslocatie te komen. Bezoekers die niet komen in verband met een (eigen) examen, zullen de toegang tot ons examencentrum worden geweigerd.
  • Verplichte bezoekersregistratie; iedere bezoeker/kandidaat registreert zich met naam, telefoonnummer en e-mail adres. Zonder registratie verschaffen wij géén toegang tot het examencentrum. De registraties worden per dag in afgesloten enveloppen in onze kluis bewaard en indien er geen vraag naar deze gegevens is geweest worden deze na 6 weken zonder opening vernietigd.
  • Dragen van een mondneusmasker; Het is voor iedere bezoeker verplicht om een mondneusmasker te dragen. Wanneer deze niet in het bezit van de bezoeker is, verstrekken wij deze kosteloos. Daarnaast kunnen wij de drager informeren over het gebruik. Kandidaten zijn verplicht het masker te dragen bij binnenkomst van ons examencentrum (in welke definitie dan ook denkbaar). 
  • Medewerkers van ons examencentrum dragen, wanneer zij in contact komen met bezoekers/kandidaten, altijd een mondneusmasker én handschoenen.