Examenvormen

Beeldschermexamens (CBT) 
De afkorting CBT staat voor Computer Based Training en houd dus in dat u via de computer examen doet. Op onze locatie in Hoogvliet staan een groot aantal computers opgesteld waar u 7 dagen per week examen kunt doen. U doet dus geen examen meer op papier, maar via het beeldscherm. De vragen en mogelijke antwoorden worden u gegeven via een afgeschermde omgeving waar u zich volledig op het examen kunt concentreren. Na het afleggen van het examen, wat voor B-VCA maximaal 60 minuten en voor VOL-VCA maximaal 75 minuten duurt, ontvang u direct een voorlopige uitslag. Wanneer dit omgezet word in een definitieve uitslag en u geslaagd bent, ontvangt u binnen 5 werkdagen uw diploma en eventueel VCA pasje thuis. Indien u een spoeduitslag aangevraagd heeft, ontvang u direct de uitslag en kunt u indien nodig het diploma en pasje ook meteen meenemen.

Beeldschermexamens op locatie
Is uw locatie voorzien van een stabiele internetverbinding en komt uw locatie overeen met onze locatie eisen? Dan kunnen wij ook op uw locatie een CBT examen afnemen. Voor meer informatie verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

CBT Voorlees examen
Het CBT Voorlees examen is alleen beschikbaar voor alle Basisveiligheid VCA examens. Wanneer u een CBT Voorlees examen aanvraagt, krijgt u 15 minuten extra tijd. Uw examen mag dus maximaal 75 minuten duren. De computer leest de tekst voor middels een hoofdtelefoon. Op verzoek is een individueel examen mogelijk.