VOL-VCA examens vanaf € 65,95 inclusief BTW

kies uw locatie

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact met ons op, of kom op bezoek bij ons kantoor in Hoogvliet!

VOL-VCA examen

Het VOL-VCA examen is een belangrijke stap voor leidinggevenden en zelfstandige ondernemers binnen bijvoorbeeld de bouw- en industriële sector. Het is ook bekend als het Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers examen, en het heeft als doel om te beoordelen of u voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden op de werkvloer. Bij Examenbureau ViAlex Nederland bieden we een flexibel aanbod aan examenlocaties en -momenten voor VCA-examens. Ook vindt u bij ons lesmateriaal en proefexamens.

 

Voor wie is het VOL-VCA examen?

Leidinggevenden en zelfstandige ondernemers die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van werknemers op de werkvloer, dienen het VOL-VCA examen af te leggen. Het Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden examen gaat verder dan de basis, met een diepgaande focus op veiligheid, gezondheid en milieu. Het is van cruciaal belang voor personen die leidinggevende posities bekleden.

 

Voorbereiding op het examen

Een grondige voorbereiding is de sleutel tot succes bij het afleggen van uw VCA VOL-examen. Maak gebruik van ons VCA-lesmateriaal om de benodigde kennis op te doen en met vertrouwen het examen tegemoet te treden. Onze materialen voorzien u van de nodige inzichten en ondersteuning om uw VOL-VCA met succes af te ronden en het diploma te behalen.

 

Test uw vaardigheden met het VCA-proefexamen

Voordat u het echte examen aflegt, biedt ons VCA-proefexamen u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoe de proef er precies uitziet. Test uw vaardigheden, maak uzelf vertrouwd met het type vragen dat u kunt verwachten en verhoog zo uw kans op een succesvol examen.

 

Flexibele examenmomenten en -locaties

Bij Examenbureau ViAlex Nederland streven we naar maximale flexibiliteit voor onze kandidaten. Met talrijke examenlocaties, verschillende mogelijke dagen en tijdstippen, bieden wij u altijd een geschikt moment om uw examen af te leggen. Zelfs buiten de reguliere kantoortijden is dit mogelijk. Uw examen inplannen op eerste kerstdag? Geen probleem! Wij staan altijd en overal klaar voor u.

 

VCA-diploma’s en pasje

Wanneer u geslaagd bent voor uw VOL-VCA ontvangt u een officieel digitaal VCA-diploma en pasje via Examenbureau ViAlex Nederland. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt geregistreerd in het Centraal Diploma Register. Op het pasje staan alle noodzakelijke gegevens van het examen vermeld. Hierdoor heeft u deze gegevens altijd bij de hand.

 

Contacteer ons

Neem de tijd om te studeren, maak gebruik van onze bronnen, zoals het lesmateriaal en proefexamen, en schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij wensen u veel succes met uw VOL-VCA examen!