Wij zoeken een nieuwe medewerker financiële administratie!

Wil jij werken in een klein team, met veel gezelligheid en ben jij heel erg secuur en nauwkeurig en zijn cijfertjes echt jouw ding? Dan kan het wel eens zijn dat we jou zoeken!

Wie zijn wij?
EBVN is een examenbureau, gevestigd in Hoogvliet, maar landelijk opererend. Wij nemen voornamelijk veiligheidsexamens af, onze bekende titels zijn VCA, SOG, NEN maar ook andere soorten examens zijn ons niet vreemd.

Functieomschrijving
Jij, als ons nieuwe financiële medewerker, komt te werken in een klein team van 6 collega’s die allerlei verschillende werkzaamheden doen. Jij bent verantwoordelijk voor de financiële administratie die wij voeren in Exact Online. Je stelt verkoopfacturen op, bent het aanspreekpunt voor financiële vragen, boekt inkoopfacturen in en bewaakt de betalingstermijnen. Samen met een (externe) boekhouder maak je de kwartaalafsluitingen klaar en stel je de jaarrapportage op. Naast de administratie kun je gevraagd worden om neventaken te verrichten. Afhankelijk van wat je zelf leuk vind om te doen, of wat de organisatie nodig heeft, kunnen we die samen invullen.

Functie eisen
Afgeronde MBO opleiding. Ervaring in een soort gelijke functie en kennis van Exact Online is natuurlijk handig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler als dit nodig is. Klanten omschrijven jou als dienstverlenend.

Wij bieden een marktconform salaris met groeimogelijkheden en uiteraard een reiskostenvergoeding, vaste werkplek en een gezellige werkomgeving.

Voldoet u aan bovenstaand profiel of kent u iemand die aan dit profiel voldoet, neem dan contact met ons op. Stuur uw CV en motivatiebrief naar vacatures@ebvn.nl, of bel voor meer informatie met 0181 638 449.